"je jedno na jaké straně stojíte důležité je jít rovně..."

O svobodě, demokracii, realitě doby a systému ADABTS

18.08.2011 07:05

 

Krátké zamyšlení o svobodě, demokracii, realitě doby a systému ADABTS.

(automatická detekce abnormálního chování a hrozeb v zalidněných prostorech).

 

jsme unášeni Tecnologií doby jsme nadšeni krabičkami různých funkcí, oblokopujeme se a obklopují nás i technologie, ktré by měli napomáhat udržení veřejného pořádku a napomáhají taky  v dnešní době víc jak dříve i v boji proti terorismu a extremismu všeho druhu.

Pozor pod těmito květnatými slovy a rádoby dobrými nápady se skrývají i zákoutí pro kontrolu obyvatelstva. JELIKOŽ MASA BEZ KONTROLY NESVĚDČÍ SYSTÉMU HLAVNĚ TOMU JEHOŽ JEDINOU VELIKOSTÍ JE JEN SÍLA REPRESIVNÍCH SLOŽEK A STRACH ZE STÁTNÍHO APARÁTU. PROTO MUSÍ BÝT MASA VHODNĚ A STÁLE OVLÁDÁNA.

V dnešní době být ovládán znamená(jak už zde jednou zaznělo):- být sledován, pod dohledem, špehován, veden, uzákoněn, reglementován, ohrazen, indoktrinován, přesvědčován, kontrolován, oceňován, odhadován, cenzurován, komandován lidmi, kteří nemají ani nárok, ani znalost, ani ctnost. Být ovládán znamená být při každém pohybu zaznemenán, zaprotokolován, zaregistrován, ohodnocen, orazítkován, ...

Z tohoto a dalších důvodů vznikají technologie jako ADABTS software, který má umožňovat samovolné vyhledávání osob snímaných "bezpečnostní" kamerou a vyhodnocovat jejich chování jako podezřelé.(vzpomeňme na nebožáka v anglii co to schytal z policejní zbraně jelikož byl chybně identifikován a utíkaje jen ze strachu domů nedoběhl !!!)

Hmm první největší otázkou je definice podežřelý a tady se otvírá široké místo pro spekulace, ale je jen stejně šíroké jak jsou široké možnosti zneužití !!! Definujme podezřelý : existuje univerzální vzorec pro výpočet indexu nebezpečnosti z pohledu digitální kamery- snad tvůrci využívají hitlerovského způsobu třídění vhodnosti persony podle genetických znaků v obličeji a struktury postavy barvě očí a vlasů ??? Heleme se jak staré nápady hledají nové uplatnění(stejně jako kdysi raketový program USA)

Co bude stačit proto aby jsme se stali podezřelými jak za realného komunismu budem tedy pernamentně obtěžovat osoby jejichž vlasy jsou dlouhé spletené až příliš asi. žena se zahalenou tváří muslimského vyznání je lehce zařaditelná taky jelikož si na veřejných místech halí obličej pod volným oděvem může být cokoli. Co takhle když při prvém letu vás díky žaludečnínervozy chití průměrnej průjem budete  nervozně pokukovat okoo sebe a budete se potit a je to hotovo :O)

Ono nápadům se meze nekladou systém zvažuje měření srdečního tepu pomocí radar identifikaci neobvyklých pohybů které mohou být identifikovány jako potyčka apodobné extra vychytávky se na nás chystají z vícero stran.

Je jen otázkou času kdy se budete muset při vstupu do budov identifikovat vlastním čipem ráno budete zdravit velkého bratra hned v koupelně - poté si s vámy pročte vaší poštu prohlédne si s vámi fotky vašich známých co kdyby vy nebo někdo znich bybyl v něčem namočenej že. Běda vám když v interní komunikaci s přáteli hanlivě označíte právní úkon jež na vás prováděl policista stačí použít v prvé větě název  ten fízl by zasloužil bombu a komunikace automaticky jede přes určený kanál. Nedej bože aby jste se nepřiměřeně nasraně zadívaly do jeho policejní kamery ono za čas by se automaticky mohl spustit humanitní systém pacifikace nevhodně chovajícího občana. Poté vás zařadí do léčby kde za pomocí státem podporovaných farmak(drog) vám vhodný lékař vhodně upraví vzorec chování. V případě i tak vyzývavého obličeje vám státní plastický chirurg vymodeluje pro systém přijatelný ksicht.

Ach ač sem atejista Bože kam až to může zajít.......

 

Omluva za možné překlepy-hrubky píšu trochu vytočen snad se nikdo nedívá :O)

Bandita. cz

 

Vyhledávání

Kontakt