"je jedno na jaké straně stojíte důležité je jít rovně..."

Co nám přinesl tento rok / trocha Banditovy bilance za rok 2011

31.12.2011 08:04

UBĚHL NÁM DALŠÍ ROK.

 

Tak jak na konci každého roku, bilancujeme nad uběhlými dny skutky a jejich dopady.

Taky si promítáme to co se stalo do souvislostí s tím co nás v tom novém roce čeká. Nelze se do toho taky nepustit.

V tomto roce se mnoho událo některé věci skončí ve skrumáži propadliště dějin jiné nás budou dlouho provázet mnohé se stanou dogmatem či chcete lépe „cejchem doby.“

Co mě utkvělo v paměti ?

EU i celým světem otřásají tu a tam ozvěny celkového úpadku finančnictví.

Jenže ono nejde o finance, jde tady o celkový obraz společnosti, který se právě ve výsledku nejvíce odráží v celosvětovém finančnictví. Krizi nečelí Banky krizi čelí celá společnost úpadek Ekonomický jen kopíruje, úpadek morálních hodnot a člověčenství vůbec. Lidé milují věci a vlastně spotřebním zbožím se stává člověk sám. Tak despoticky k lidem nepřistupují už jen Bank-ganksterské spolky a Korporáti. Tuto roli přímo převzali vlády, které svým rektálním lezectvím připravují a věřte že chtěně nový Světový zlořád.

Státy už nehájí zájmy občanů, ale zájmy finančních skupin a lobbistických panáků. Proto se z jejich rozhodování vytrácí lidskost a z potentátů se snadno stávají despotové. Na vrub tohoto mě k radosti přivádí to, že lidé už mnohdy nejsou tím nemyslícím stádem ale společně cítí žijí i jednají. Ti co chtějí vidí že peníze se drží jen u úzké skupiny vyvolených, kteří už dokázali, že umí vydělat na čemkoli ať to je první-druhá či která vlastně chcete válka. Stejně dokáží vydobýt zisk a další mnohdy ještě méně omezenou moc i z této „Krize“.

Občanská neposlušnost a chuť na nutné změny je signálem pro další omezení svobod občanských a tak v mnohých státech se znovu hlásí o slovo policejní stát a Policejní prosté/sprosté praktiky šikany a vláda hole.

Pro demonstraci policejních praktik a moci úřední nemusíme za hranice Státu či EU.

Stačí kousek za humna (ŠUMAVA) jelikož i u nás se stát rozhodl, také dát pocítit lidem zač je toho loket.

Mnozí dostali šanci zase pocítiti na vlastní kůži silné paže příslušníků bijeckých part PČR. Kteří i přes prohlášení odborů ozbrojených složek“ že už nikdy nepůjdou proti občanům Republiky“. Opětovně dokázali to, že stačí aby panáci posvětily policejní praktiky a parta ochotných se chytá pendreků. Nikoho netlačí že se zasahuje proti pacifistům, kteří brání poslední kousky nezmrzačené přírody naopak toto dění se stává další vhodnou zbraní mainstreamových medií, kteří jen posilují Klausoidní rétoriku („Schopnost sedmdesátiletého matadora dívat se na svět očima desetiletého dítěte a vydávat o tom autenticky bezelstná svědectví je ohromující.“ ) o ekoteroristech a aktivistech, kteří jsou už jen za extrémisty a je s nimi nutno zacházet bez skrupulí. Ještě že stát má své vyškolené morální zhýralce s talentem chopit se hole. A tak na řadu došel p.Kníže(Pčr), který již Paroubkovi(čssd) dokázal že se neštítí mydlit lidi hlava nehlava (2005 czek-tek). A tak cvičení profíci zasahují proti pacifistům a procvičují se na Ženských

univerzitních profesorech, vysokoškolácích a podobně. Zatím co jindy slouží, jako pohodlná eskorta nacistických superanabolonů tady rádi přebírají iniciativu a nedbaje zákonů neb oni sami jsou zákon ukazují zúčastněným, že opět tupá síla zvítězila na lidskostí rozumem a houbou zvanou mozek vůbec. Jak později potvrdil i soud „zasahovali Policisté na správném místě oprávněně ale proti špatné skupině lidí“. Tudíž dle mého testosteronem ne tolik zdeformovaného myšlení jednali protizákonně. I soudy se předvedli zatímco jedna žádost o předběžné opatření je vyřízena do dvou dnů druhá podaná oponentní stranou není projednána jen absolvuje putovní kolečko po soudech jelikož nikdo není kompetentní v této věci rozhodnout. O pravdě v této kauze se lze přesvědčit i událostech pozdějších měsíců kdy nám najevo vychází skutečné důvody policejní a mediální masírky v praxi. Najednou Šumava má mít lanovou dráhu která si to štráduje i přes původní zóny N.P  lanová dráha s dolním terminálem na Klápě a horním na Hraničníku by měla být dlouhá 2710 metrů, za hodinu by byla schopná přepravit 1540 až 2700 lidí. Odjezdová evakuační sjezdovka o délce 2810 metrů by zaujímala plochu 8,6 hektaru. Parkoviště by se budovalo s kapacitou 432 stání pro auta a deset pro autobusy, s rezervou dalších 500 míst. Další hektary lesa by pohltila přístupová cesta z Nové Pece. Není se čemu divit“ náš pan Prezident by přeci rád vojel ŠUMAVU na lyžích“ a tak jeho tužby jdou ruku v ruce s jednáním despoticky smýšlejícího Ministra životního prostředí pana Chalupy, který sdílí stejně pokřivenou Klausoidní rétoriku. Zde je vidět jaký boj se tenkrát sváděl o co už tenkrát šlo. A výsledek je tu. Prostor pro lobbisty na ŠUMAVĚ otevřen z NP nám zbude pustých 30% a to ještě možná vědci s hlavou v dlaních opouští jednání bez výsledku a jen kroutí hlavami co se to děje úředníci mají v naší ČEZ-KÉ republice mají jistě větší morální a inteligenční kredit než odborníci opravdoví znalí problematiky.

Ucelený tlak panáků pokračuje. Šumava to jen pomyslně odstartovala přichází další rány v podobě nové Energetické strategie Státu. Kde měníme naši malebnou republiku uprostřed Evropy neodvratně na energetický skanzen, hodláme jít ve stopách banánových republik a jako jedinou devizu na odiv i jako pobídku všem nenažraným korporátům představujeme naše(vaše) nerostné bohatství a levnou pracovní sílu vše jen abychom udrželi nad vodou mašinu na dluhy, která udržuje životní nadstandart jakési elitě národa která zde vyrostla.

Korunou všemu byla smrt exprezidenta V.H.

Ne že by on svou smrtí završil tento rok ono díky jeho smrti víc jak jindy vystrčily hlavy s jejich náplní mnozí amorální jedinci, kteří se neštítily svést svůj zadek na vlně slávy V.H

Ať už to Václav myslel jakkoli neotužil po blahořečení stejně jako po plivání na vlastní osobu.

Už vůbec netoužil po tom aby nad jeho ostatky stáli a vedli řeči lidé, kteří více než méně mohou za to kam se poděla vize státu s lidskou tváří a vyjadřovali soustrast nad smrtí člověka jenž i dnes byl díky mnohým názorům trnem v oku. Nechci hodnotit počiny před, při ani po prezidentování. To dokáže jen čas. I dnes se jinak jeví Husité i čistá církev není bez poskvrny a proto ponechám hodnocení generacím po. Jednoduše umřel člověk s mnoha vizemi a jasným rozhledem, ale kdyby ti co mumlali tři dny o Havlově přínosu jen v deseti procentech uplatňovali to na co upozorňoval mohl i pohřeb V.H být menší fraškou.

A to nej nakonec Kondolence komunistů soudruhům v koreji.

Tato část mě naplňuje neskutečným poznáním a procitnutím ve věci etablování komunistů do nové demokratické strany. Když umřel velký Kim-čong-il poslali komunisté jménem svého předsedy strany soucitný dopis kde vyjadřují obrovský smutek a zároveň podporu pro komunistickou stranu Korei,

Znění dopisu, které se objevilo na internetu:

"Vážený soudruhu, s hlubokou lítostí jsem přijal smutnou zprávu, že Kim Čong-il, velký vůdce Vaší země, zesnul. Vážili jsme si jeho obětavé práce pro blaho korejského lidu, pro zajištění bezpečnosti KLDR a pro mírové sjednocení Korejského poloostrova."

KSČM pevně věří, že Korejská strana práce překoná nynější smutek a dál povede hrdinný boj korejského lidu za obranu socialismu ve Vaší zemi. Přijměte, prosím, můj soudružský pozdrav."

Předseda KSČM Vojtěch Filip.

A tak jsem se znovu přesvědčil že KSČM se mnoho neetablovala jen si nasadili slupku. Ve své podstatě zastávají a evidentně podporují stále to za co by měli být odstraněni z politické scény.

Pokud se za mírotvorné považuje vyvolávání bojůvek jen pro Vánoční stromek na Hranicích. Jestli považují za blaho lidu koncentrační tábory kde mizí lidé i celé rodiny. Nenechává mě tedy na pochybách, že taková strana takoví lidé nemají co pohledávat v politice byť ražení ČEZ-ké republiky. Když i jejich podhoubí oslavuje smrt Havla jako nepřítele státu a za to velcí otcové komunismu u nás soustrastně kondolují k smrti diktátora.

Z toho všeho co se stalo si odnáším jedno poznání.

A to že:

„žijeme stále v komedii bohužel s nutným tragickým koncem zřejmě bez happyendu hollywoodského rozměru a taky to, že Pravdo-Láskové umírají i se svými ideály s pompou od těch kteří nemají ani nárok ani čest. Do nového roku jdu s vědomím, že to může dobře dopadnout jen když si začneme psát svůj příběh , svoje dějiny“

 

Bandita-rovně

Vyhledávání

Kontakt