"je jedno na jaké straně stojíte důležité je jít rovně..."

CO JE TO ROVNĚ ?

 

Vzhledem ke zkušenostem s médii a jejich ekonomickými vazbami na politiku a ekonomicko-průmyslovou  lobby.
 Spolu s pár jedinci jsem došel ke stejnému závěru o neobjektivnosti a skoro nulovém přínosu médií co do sytosti a přímočarosti sdělovaných informací.
Prostě tady chybí prostor pro informace bez obalu bez inzerentů a jejich zájmů, bez politicky vedených zpráv o dění tady v kraji.
Proto a pro spousty dalších důvodů pracujeme na konceptu komplexního média.
Mezi mediálním masomlýnkem se objevují i počiny z řad lidí stejně smýšlejících a jelikož si jich a jejich práce vážíme
budeme ne jen zde spojenými silami vést kampaň za neořezané zprávy, které snad pomohou nepoliticky pokřivený obraz dění přinést až k Vám.
Jsme názorové médium a nehodláme být cenzory, tak zde vzniká prostor k prezentaci i Vašich myšlenek a postojů. I za předpokladu, že ne s každým obsahem a názorem se můžeme, jako redakce jak koli stotožnit. 

V žádné případě zde není prostor pro - RASIZMUS - KSENOFOBII - HANOBENÍ JAKÉHO KOLI VYZNÁNÍ BEZESMYSLU(nemáme na mysli objektivní kritiku) - A UŽ VŮBEC ZDE NENÍ PROSTOR PRO POLITICKOU REKLAMU !!!

Naši uživatelé

JSOU LIDÉ KTEŘÍ SE CHTĚJÍ DOZVĚDĚT VÍCE ....

Historie projektu

Projekt od počátku vzniká, jako nezávislé informativní médium, které je otevřeno všem pro prezentaci myšlenek a názorů na aktuální dění ne jen v ČR  .

Vzhledem k evidentním vazbám médií na lobisty, politické strany a Bank-gankstery chceme vytvořit prostor pro zprávy očima obyvatel a ne zájmových skupin.

Prozatím chceme růst, jako web. za čas bychom rádi přinášeli i tištěnou podobu novin. Vše ale záleží na zájmu přispěvovatelů a hlavně, ale i čtenářů na jejich ochotě diskutovat a přispívat.

Výsledkem toho to všeho by mělo být znovuprobuzení lidské touhy ovlivňovat dění okolo sebe.

Snad některé příspěvky pomohou lidem k odholání se k činům, které povedou ke snaze vymanit se ze zlovůle a okleštěného prostoru poskytovaného státní mašinou a prezentovaného médii. Tato  role vlastní maličkosti je nutnou vtloukanou rolí jakou nám přisuzují. A to právě pro to, že si jsou jisti silou myšlenky a energií masy.  

 

ROVNĚ

Vyhledávání

Kontakt