"je jedno na jaké straně stojíte důležité je jít rovně..."

Vypadá to že soudy začínají měřit stejně “ROVNĚ “ občanům státu i jeho slepým posluhovačům.

10.10.2011 06:34

 

Vypadá to že soudy začínají měřit stejně “ROVNĚ “ občanům státu i jeho slepým posluhovačům.

 

Osvědčit se za každého režimu a bezhlavě mlátit ty co se stavějí na odpor neb bráním stát před extremisty. A tak se CZEK-tek opakoval v jiné podobě v roce 2011 na ŠUMAVĚ byla to jasná ukázka

toho jací morální zhýralci typu Knížete fungují na vedoucích postech policejních oddělení a jelikož se tento bijec osvědčil už nejednou dostal znovu úkol nepohodlné persony odstranit a sjednat pořádek.

Nikdo nepočítal s takovou mírou odporu a i policejní taktika pozbyla na lesku když se postupně odkrývalo jací lidé vlastně ony stromy bránily. Už nebylo jednoduché svést zásah na neúměrné reakce ze strany narkomanů a příznivců techna. Tak se společnosti ukázal skutečný obraz povahy represivních složek a lidí kteří se na jejich řízení spolu s politickými potentáty podílí. Opětovně v historii se POLICIE  postavila proti občanům a těm dal za pravdu už i soud.

O 360 stupňů se obrátilo soudní řízení ohledně blokády na Šumavě. Plzeňský Krajský Soud vydal pro mnohé přelomové rozhodnutí kde jasně uvedl že“Policie byla na místě oprávněně ale špatně vyhodnotila proti komu zasáhnout.Nezabývala se otázkou zda je kácení v souladu se zákonem a naopak zakročila proti blokádě.Tu ale bylo potřeba podle zákona považovat za veřejné shromáždění a bylo ji možné tedy rozpustit jen za určitých podmínek a určitým zákonným postupem.“ No teď už jen zbývá aby se tedy stejná Policie co je v rukou politiků a vládnoucí garnitury se stala podobně pružnou, jak se jeví Plzeňský krajský soud a zakročila tentokráte proti těm správným lidem a pokud možno se stejnou razancí a odhodláním jim dala pocítit,  jak to je když se setkají tváří tvář se zlovůlí zneužitých represivních složek.

POLICII a potažmo unii Bezpečnostních složek bych doporučil přehodnotit sliby, které uvedla ve svém prohlášení. Protože přes ony sliby se znovu postavila policie jako jeden muž bez mozku proti svým občanům a podle komentářů zúčastněných si mnozí z bijeckých part onen tréning na pacifistech opravdu užívali, ti co je tyto manévry v malebné přírodě nebavily to dávali blokádníkům také pocítit.

A tak nezbývá než si přát ať to nevyšumí ať si pan Kníže okusí z hořké polévky vlastního receptu.Ale ono to tak akční asi nebude neb systém potřebuje ochotné „mozku, empatií a studu prosté“ lidi, aby tlačily na páku a byli Strašákem pro většinu těch co by chtěli prosazovat své občanské a lidské práva oproti mašině na peníze.

Bandita-cz

Vyhledávání

Kontakt